Skip to main content

Ndihmës pllakashtrues (gjitha gjinitë)

Veprimtari montimi

Ekipi i përbërë nga kolegë me përvojë të gjatë dhe asi të rinj mirëpresin përforcimin tuaj! Nëse ju mund të jepni një dorë dhe ndjeheni mirë në punën që bëni, atëherë ju duhet të vini te ne...

Ne kërkojmë ndihmës pllakashtrues (gjitha gjinitë) për menjëherë për tërë territorin gjerman.

Ky pozicion është me kohë të plotë dhe kontratë të përhershme dhe natyrisht paguhet në përputhje me kontratën kolektive të fushës së ndërtimtarisë.

Ju më së shumti do të punoni në terren (zakonisht nga e hëna deri të premten).
Në mënyrë ideale, ju posedoni lejen e drejtimit për automjete me rimorkio (klasa e vjetër 3).

Në punishten e ndërtimtarisë ju do të shkoni nga Sottrum bashkë me kolegët tuaj në automjetet e kompanisë.

Ne mirëpresim aplikimin tuaj të plotë me datën e mundshme të fillimit dhe pritjet e pagës. Aplikimi duhet të dërgohet përmes formularit online ose me email drejtuar anëtarit tonë të bordit Markus Kaemena:  Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

Online-Bewerbung

Persönliche Daten


Lebenslauf, Zeugnis und Dokumente