Skip to main content

PUNËSIME

Firma jonë e mjeshtërisë jeton vlerat e zejtarisë tradicionale dhe i kombinon ato me një orientim të një sipërmarrjeje moderne, në mënyrë që edhe në të ardhmen të jetë një punëdhënës tërheqës me strukturat më moderne.

albanien flagge bulgarien flagge rumaenien flagge

Pllakashtrues (gjitha gjinitë)

Ndihmës pllakashtrues (gjitha gjinitë)